J Beverly Hills PR traject rondom de lancering van J Beverly Hills in Nederland
J Beverly Hills

Voor het luxueuze haarcosmetica product J Beverly Hills waren wij verantwoordelijk voor de media-aandacht en PR van Juan Juan, de grondlegger van J Beverly Hills uit Hollywood.

Middels een persbericht dat breed uitgestuurd werd aan de media werd kenbaar gemaakt dat Juan Juan voor 3 dagen in Nederland zou verblijven en beschikbaar zou zijn voor interviews. In het American Hotel te Amsterdam werden de eerste dag de gehele dag interviews afgenomen met deze markante persoonlijkheid.

In de avond werd er in trendy restaurant Bo Cinq (Dat deels was afgehuurd voor dit event) een J Beverly Hills feest georganiseerd waar huidige en toekomstige afnemers van deze producten, alsmede vele bekende Nederlanders waaronder Inge de Bruyn, Bastiaan van Schaijk, Christine Kroonenberg, Ferry Doedens, Marly van der Velden en Jeffrey Wammes, kennis konden maken met Juan Juan.

De volgende dag werden in Tilburg nog diverse interviews afgenomen. Naast de totale organisatie van het feest en coördinatie van de interviews waren wij uiteraard alle dagen aanwezig om alles in goede banen te leiden. De komst van Juan Juan heeft enorme publiciteit opgeleverd waaronder items in RTL Boulevard en Shownieuws en artikelen in vele vakbladen alsmede de glossy magazines zoals Jacky.

Meer Fotos