B Fashionable Opening B-Fashionable
B Fashionable

Voor B-Fashionable, het nieuwe all-in-one beautyconcept van Nederland, verzorgden wij het openingsfeest alsmede de PR in aanloop naar en tijdens de opening. Gasten werden door drie sexy gastheren ontvangen met een glas champagne waar tevens een ‘diamantje’ in zat. Deze diamant kon men ter plaatste laten checken bij Coster Diamonds. Onder de aanwezige werden namelijk 10 echte diamanten weggegeven. Naast zakelijke relaties en klanten bezochten ook veel BN’ers deze opening. Zo waren onder andere Sylvana Simons, Mariska van Kolk, Esther Oosterbeek, Ronald Kolk, Grazielle Farraro, Hanny Veerkamp en Netty van der Veer aanwezig. Ook de pers was in groten getale aanwezig en onder andere Shownieuws en het Parool maakten een mooi verslag van het openingsfeest.

Diva Mayday zorgde voor de muzikale vibes deze avond en presenteerde de avond en het officiële openingsmoment. Uit handen van kunstenaar Bilal Chahal kregen de eigenaren Juan Lares en Daniel Holman een kunstwerk overhandigd. Dit was het eerste exemplaar van 300 unieke kunstwerken die tevens als goodybag dienden. Alle 300 tassen waren met de hand geschilderd. De gasten kregen dus een unieke art goodybag mee naar huis.

Verder vond er deze avond een modeshow plaats. Uiteraard ontbrak het de gasten ook niet aan een hapje en een drankje. De catering werd verzorgd door restaurant OPEN.

Meer Fotos