Hollywood acteurs brengen bezoek aan Nederland 2012-09-13
Hollywood acteurs brengen bezoek aan Nederland

Met regelmaat haalt Hollywood Produksiyon bekende internationale sterren naar Istanbul en Nederland. Zo bezocht Lorenzo Lamas, bekend van onder andere Renegade, Falcon Crest en The Bold and the Beautiful, in april ons land. Hij verzorgde een boksworkout bij Special Sports in Amstelveen waar onder andere Gerard Joling en Patty Brard aan deelnamen, evenals K1 vechter Redouan Cairo. De komende periode komen er weer enkele bekende Hollywood acteurs naar ons land. Zo brengen Michael Dudikoff, Kevin Spirtas en Antonio Sabato jr een bezoek aan Nederland.

Op 27 en 28 september zal de Amerikaanse acteur Michael Dudikoff voor het eerst een bezoek brengen aan Nederland. Michael die in ons land grote bekendheid kreeg door zijn rol in de ‘The American Ninja’ films komt naar Europa om in Duitsland een groot Hollywood Event bij te wonen waar vele andere acteurs hun opwachting zullen maken. Ook Lorenzo Lamas zal hierbij aanwezig zijn.

Naast Michael Dudikoff komt ook Kevin Spirtas naar Duitsland om het Hollywood Event op te leuken. Op 1 en 2 oktober is Kevin in ons land. Hij kreeg grote bekendheid door zijn rol als dokter Craig Wesley in Days of our Lives. Verder maakte hij zijn opwachting in vele TV series en speelde rollen in diverse speelfilms. Recentelijk stond hij op de planken met zijn eigen one-man-show ‘Night & Days’.

Ook Hollywood hunk Antonio Sabato jr komt naar Nederland. Omstreeks 10 oktober zal hij een paar dagen ons land bezoeken. Grote bekendheid kreeg Antonio als model voor ondergoedgigant Calvin Klein in een van de bekendste campagnes van het merk. Hij speelde een aantal jaren de rol van Jagger Cates in de bekende soapserie General Hospital. Ook speelde hij een kleine rol in de mega hitserie Melrose Place. Verder schitterde hij naast Janet Jackson in haar videoclip ‘Love will never do (without you)’ . In ons land kreeg hij met name grote bekendheid door zijn rol van Dante Damiano in de populaire soapserie The Bold and the Beautiful.

Tijdens hun bezoek aan Nederland brengen de Hollywood sterren een bezoek aan Prescan om een ‘Total Body Check’ te ondergaan om hun gezondheid te laten checken. Alle sterren zijn beschikbaar voor overige commerciële opdrachten tijdens hun verblijf in Nederland.