Carlos Lens Fitnesspersonality

Carlos Lens ronde in 1996 zijn Cios opleiding, met als specialisatie fitness, aerobics & sportmanagement.
Hierna vertrok hij naar Florida waar hij bij verschillende sportcentra aerobics lessen gaf. Toen Carlos terugkeerde naar Nederland, bracht hij Thai Bo, destijds de nieuwste fitnessrage, met zich mee. Hij gaf workshops aan honderden instructeurs, gaf groepslessen en bracht een video uit. Deze is tot nu toe de best verkochte Nederlandse fitnessvideo aller tijden.

Als fitness expert was Carlos te zien in tv programma's als Big Diet (2001) in de Goudenkooi (2006). Daarnaast was hij een aantal jaren geleden iedere ochtend op Net5 te zien, in zijn programma Move That Body waardoor heel Nederland met Carlos mee kon trainen. Deze afleveringen zijn gebundeld in een dvdbox en zijn nu nog steeds in herhaling op Net5. In 2006 sierde hij de verpakkingen van Liga Fruitkick en was hij het gezicht van de Sanex Vitality Line. Daarnaast sloot hij in dat jaar een sponsorcontract met Nike waardoor hij zich mocht rekenen tot de Nike-Elite. In de zomer van 2006 tourde hij met Aquana sportwater door Nederland om bij verschillende sportscholen introductielessen te verzorgen.

Met zijn succesvolle trainingssysteem CCCP ( Carlos Personal Perfection Program) traint hij al jaren bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Ruud Feltkamp & Bridget Maasland.
Hiernaast heeft Carlos bij diverse sportcentra les gegeven in verschillende aerobicsstijlen, waaronder Kickfun, Circuit & Thai Bo. Hier wordt de nieuwe fitnesshype genaamd INTENSITY WORKOUT by Carlos Lens aan toegevoegd. De naam zegt het al, het is een intensieve workout die eigenlijk bedoeld is voor de sporter die tot het uiterste wilt gaan. Intensity workout is een totalbody workout waarbij je geen gewichten nodig hebt, maar waarbij je je eigen lichaam gebruikt.

Carlos ging in april 2013 een samenwerking aan met Spa Zuiver waaruit Personal Gym Zuiver bij Carlos Lens is ontstaan.
Deze gym is gebaseerd op personal training, maar is meer dan alleen training. Personal Gym Zuiver by Carlos Lens heeft 3 visies: training, rust & voeding. Hierdoor is de gym geen gewone sportschool, maar gaat iedere klant een eigen samengesteld traject aan om zijn/haar doelen te bereiken. Dit gehele traject wordt hij/zij gesteund door het stuk "Personal" van de gym.
De Personal Gym is gebaseerd op personal training, maar door de Small Group Trainingen toegankelijk voor iedereen.

Carlos Lens is beschikbaar voor commerciƫle opdrachten zoals company workouts, lezingen, reclamecampagnes e.d.